Založ si blog

Aj dnes ťažkoodenci zatknú Kotlebu?

Mám návrh pre tipovacie kancelárie: asi by nebolo od veci keby tipovacie kancelárie zaviedli stávkovanie v časoch, keď Kotleba so svojou družinou tiahne na Cigánov. V stávke by mohol byť lákavý kurz a stávkovalo by sa na to, či polícia, (verzus ťažkoodenci) zatknú Kotlebu a či nie? Krížik by bol na tú situáciu, že kotlebovci samí zutekajú.

Hoci nikdy nestávkujem, ale na dnes by som si vsadil aj vyššiu sumu, lebo nepochybujem o tom, že už aj ťažkoodenci teraz smerujú  do Šariškých Michalian.

Na 16 hodinu ma vodca Pospolitosti Kotleba ohlásené zhromaždenie svojej družiny v Šariškých Michaľanoch a ako by to bolo, aby naši ťažkodenci nedostali príležitosť, veď tí by vyšli z cviku ak by sa raz za čas nemohli predviesť pred verejnosťou v plnej zbroji. Takže s najväčšou pravdepodobnosťou tam dnes medzi 16 – 17 hodinou Kotlebu spacifikuju, tak ako pred týždňom v Bratislave a na 24 hodín, alebo o niečo menej si ho dajú do celý.

Veď na nespratných Cigánov Vláda ťažkoodencov nenaženie, lebo by to bola diskriminácia a nejaký ten ostrý zásah pred verejnosťou predsa polícia potrebuje, aby bolo vidieť, že ich štát neplatí zbytočne.

Takto bude aj vlk sýty a aj baran zostane celý. Cigáni budú spokojní, že vodca pospolitosti ich nebude ohrozovať a on bude takisto spokojný, lebo jeho preferencie mu takto budú pekne narastať.

A pritom stači iba tak málo, aby sa občania obce v ktorej sa pripravuje protest, (ale aj mnohí občania z okolitých obci), aby sa dostavili v hojnom počte na námestie ku tribúne na ktorej budú kotlebovci!

Policajný šéf ale aj minister by hneď pochopili, že už toho občania majú naozaj dosť a ťažkodenci by museli stiahnuť „chvost“. Takisto aj Cigáni by si už nedovolili tak vyskakovať ako vyskakujú, lebo automatický by si uvedomili, že ich vystrájaniu a rabovaniu už konečne odzvonilo!

Ale na Slovensku, to by bol skutočne zázrak, aby sa občania aspoň raz masovo zhromaždili a dali politikom zreteľne pocítiť, že už stačilo! Radšej len budú žiť naďalej v strachu a tŕpnuť, kedy im tí neprispôsobiví niečo potiahnu z dvora, alebo niekoho prepadnú a ozbíjajú!!!

Čo sa deje s blogoviskom Pravda?

15.10.2023

Takmer týždeň sa snažím prihlásiť na môj blog realista1 a vyzerá to tak, že systém je preťažený a prihlásiť sa nie je možné, a keď sa mi konečne podarilo prihlásiť, tak bohužiaľ nie na môj nový blog, ale na starý blog filozof52. PS Pokúšal som sa napísať správu administrátorovi, že aký mám problém, ale systém ma upozornil, že moja správa administrátorovi [...]

Exminister Naď, veľké zemetrasenie na východe by bolo, ak by voľby vyhrali Vaši modrí idioti!

10.10.2023

Na úkor včerajšieho zemetrasenia na Východnom Slovensku si nemiestne zažartoval exminister Naď! K jeho žartu mu ľudia odkázali stručne a jasne: Je to úbohé a trápne. Viac sa o tom dozviete z tohto zdroja Exminister-Nad-prestrelil–Nemiestne-zarty-o-zemetraseni-na-vychode Pán Naď, ste úbožiak, ktorý sa nedokáže zmieriť s tým, že jeho polit. strana nevyhrala [...]

Ruská armáda je garantom stability, tvrdí Putin

23.02.2023

Zajtra bude 1. výročie Putinovej vojny na Ukrajine. Nechcel by som sa zajtra nachádzať na Ukrajine (na ktoromkoľvek mieste), obzvlášť nie v Kyjeve. Dnes ruský prezident označil ruskú armádu za garanta národnej bezpečnosti a prisľúbil zvýšenie vojenskej výroby. (TASR o tom informuje podľa správy agentúry AFP). „Moderná a účinná armáda sú zárukou bezpečnosti a [...]

F-35 / Stíhačka F-35 /

Do poľského vojska sa vracajú husári, tentoraz však ako najmodernejšie stíhačky F-35

30.04.2024 07:36

Hodnota celého kontraktu predstavuje 4,6 miliardy dolárov.

Vrtuľník

Pri páde armádneho vrtuľníka na severe Kolumbie zahynulo deväť vojakov

30.04.2024 07:04

Vrtuľník mal dopraviť zásoby pre vojakov v oblasti mesta Santa Rosa del Sur, kde v poslednej dobe prebiehajú boje medzi ľavicovou gerilou a drogovým gangom.

depozitár, Múzeum SNP, Banská Bystrica

Rarita v Múzeu SNP: Prvého mája sprístupnia skvosty, ktoré viac ako polstoročie verejnosť nevidela

30.04.2024 07:00

Mnohé autentické uniformy, zbrane, prilby, kufre a rôzne osobné veci ľudí, ktorí riskovali svoj život v Povstaní priamo na bojisku, sa konečne dostali „na svetlo sveta“.

Sophie, Ukrajina, vojna na Ukrajine

ONLINE: Rusi majú priestor pre budúce útoky. Zelenskyj sa sťažuje, že pomoc prichádza pomaly

30.04.2024 06:30

Rusi kontrolujú takmer pätinu Ukrajiny a majú možnosť útočiť viacerými smermi. Zelenskyj hovorí, že zbrane na Ukrajinu síce už prúdia, ale pomaly.

filozof52

Píšem o tom, čo prináša život...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 251
Celková čítanosť: 248248x
Priemerná čítanosť článkov: 989x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy