Založ si blog

Čo sa deje s blogoviskom Pravda?

Takmer týždeň sa snažím prihlásiť na môj blog realista1 a vyzerá to tak, že systém je preťažený a prihlásiť sa nie je možné, a keď sa mi konečne podarilo prihlásiť, tak bohužiaľ nie na môj nový blog, ale na starý blog filozof52.

PS

Pokúšal som sa napísať správu administrátorovi, že aký mám problém, ale systém ma upozornil, že moja správa administrátorovi nebola doručená. /Neviem si to vysvetliť?!/

PS 2

Nasledujúci blog som chcel vložiť na môj nový blog realista1

Srbský tréner gratuloval Putinovi k narodeninám a do 20 minút bol bez práce.

Futsalový tréner Vladmir Jovanovič na sociálnych sieťach uverejnil narodeninové prianie pre ruského prezidenta Vladimíra Putina a poriadne si tým zavaril. Vzhľadom na obsah gratulácie poriadne šokoval svoj estónsky klub, ktorý Srba okamžite vyhodil.

„Nech žiješ dlho. Srbi a Rusi sú navždy bratia,“ prial na svojom facebookovom profile Vladimir Jovanovič ešte ako tréner Viimsi Smsraha. Gratulácia k 71. narodeninám ruskej hlavy štátu sa ale jeho estónskemu klubu vôbec nepozdávala.

Po 20 minútach s okamžitou platnosťou Jovanoviča vyhodili. A to aj napriek tomu, že šlo o predvečer novej sezóny.

„Ukončili sme spoluprácu kvôli nevhodnému správaniu trénera na sociálnych sieťach. Nemôžeme si dovoliť, aby sa hlavný tréner správal takým spôsobom v čase, keď vojna stále trvá. Jovanovič povedal, že príspevok na Facebooku nemá politické pozadie.

Jovanovič to doplnil týmito slovami: „Áno, Vladimír Putin je teraz pre mňa ten najlepší človek na svete. Bojuje za slobodu. Nebojuje len za Rusko, ale za nás všetkých. Mnoho Srbov je teraz na Donbase na strane Rusov a snaží sa pomôcť. V Srbsku sú samozrejme ľudia, ktorí si myslia, že NATO je naša budúcnosť. Je ich menej ako 20 percent, ale nikto ich neutláča.“ Zdroj sportweb.pravda.sk

Môj názor

Teraz tento tréner môže ísť rovno do Moskvy, Putin mu zabezpečí také miesto trénera, že mu ho budú všetci závidieť. Avšak stojím si aj za nasledujúcimi slovami: Zatiaľ je Putin priamo zodpovedný za smrť asi 300 tisíc ľudí. Takže iba vyšinutý jedinec mu môže blahoželať k narodeninám.

Exminister Naď, veľké zemetrasenie na východe by bolo, ak by voľby vyhrali Vaši modrí idioti!

10.10.2023

Na úkor včerajšieho zemetrasenia na Východnom Slovensku si nemiestne zažartoval exminister Naď! K jeho žartu mu ľudia odkázali stručne a jasne: Je to úbohé a trápne. Viac sa o tom dozviete z tohto zdroja Exminister-Nad-prestrelil–Nemiestne-zarty-o-zemetraseni-na-vychode Pán Naď, ste úbožiak, ktorý sa nedokáže zmieriť s tým, že jeho polit. strana nevyhrala [...]

Ruská armáda je garantom stability, tvrdí Putin

23.02.2023

Zajtra bude 1. výročie Putinovej vojny na Ukrajine. Nechcel by som sa zajtra nachádzať na Ukrajine (na ktoromkoľvek mieste), obzvlášť nie v Kyjeve. Dnes ruský prezident označil ruskú armádu za garanta národnej bezpečnosti a prisľúbil zvýšenie vojenskej výroby. (TASR o tom informuje podľa správy agentúry AFP). „Moderná a účinná armáda sú zárukou bezpečnosti a [...]

Skutočne ide Hegervi o to najlepšie pre Slovákov?

24.01.2023

Heger má 90 poslancov, no presvedčí aj ľudí? (Dočasne poverený premiér Eduard Heger oznámil, že sa lídri bývalej koalície dohodli na termíne predčasných volieb). „Zároveň padla dohoda na pozmeňujúcom návrhu, ktorý bude schválený hneď po prerokovaní v utorok 24. januára, keď sa o zmene ústavného zákona bude rokovať. Dohoda jasne hovorí o tom, že dôjde [...]

Colonial Coin Britain

Vzácne mince čakali na dražbu sto rokov. Prečo ich nezískali dedičia hneď po smrti boháča?

27.04.2024 09:00

Dánsky obchodník s maslom Lars Emil Bruun medzi numizmatikmi vyčnieval. Aké mince vlastnil a čo si želal, aby s nimi urobili po jeho smrti?

polícia páska

Tragédia v Rohožníku: Muž mŕtvy, pobodaná žena a deti v nemocnici

27.04.2024 08:10

Záchranári vyslali ambulancie do bytového domu v okrese Malacky, kde bolo pobodaných viacero osôb.

Kolumbijská univerzita, Palestína, Izrael

Propalestínski študenti na Kolumbijskej univerzite budú pokračovať v proteste

27.04.2024 07:51

Študenti Kolumbijskej univerzity v New Yorku, ktorí začali celoamerickú vlnu propalestínskych univerzitných protestov, sa nedohodli s vedením školy.

vojna na Ukrajine, Charkov, záchranári, ruský útok, bombardovanie

New York Times: Charkov je nezlomný. Bombardované mesto napriek strachu žije

27.04.2024 07:30

Každodenné ruské útoky u obyvateľov Charkova stupňujú obavy, ale život v meste sa nezastavil, napísal denník The New York Times.

filozof52

Píšem o tom, čo prináša život...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 251
Celková čítanosť: 247953x
Priemerná čítanosť článkov: 988x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy