Založ si blog

Pán Mikloš, národ by už konečne chcel počuť pravdu!

Je dostatočne známe, ako sa na Slovensku robila kupónová privatizácia pod vedením ekonomického „experta“ Ivana Mikloša, po ktorej nastali privatizačné rabovačky v mene protislovenských mečiarovsko-slotovských gaunerov v spolupráci s poskokmi zo Združenia robotníkov Slovenska, po ktorých začali na dlhých osem rokov úradovať pravicoví zapredanci z SDKÚ, KDH, SMK, ANO, doplnené v jednom volebnom období o komunistov z SDĽ, odkiaľ sa vyliahol aj Robert Fico.

Ako príklad za všetky by mohlo poslúžiť aj toto: Politici z HZDS Ing. Michal Kováč a Ing. Ivan Lexa majiteľovi pivovaru Urpín Pavlovi Čupkovi v roku 1991 boli nútení vypracovať projekt nielen na odbyt piva a nealkoholických nápojov, ale mu museli aj sprostredkovať predaj piva a nealkoholických nápojov?! Ako vidieť, bola to tak ťažká a namáhavá drina, že pivovarník Čupka musel za tento fakturovaný projekt zaplatiť až 2 136 000, – Kčs, slovom dva milióny stotridsaťšesťtisíc Kčs. Tí, ktorí sú trochu rozhľadenejší si položia otázku, či takto pivovarník Čupka neodvádzal povinné provízie politickej strane za možnosť sprivatizovať (dostať) dotyčný pivovar?

Nepochybujem o tom, že súčasný stupeň paranoje bude Vladimírovi Mečiarovi veliť, aby všetko dôrazne poprel, lebo táto faktúra je podľa neho len spravodajskou hrou zo strany KDH, presne v takom štýle, keď ho ako bieleho koňa donútili, aby sa stal fiktívnym majiteľom Elektry. A pokiaľ je paranoja  dedičná, ktovie či o nejaký čas nebudú aj deti Vladimíra Mečiara tvrdiť, že sú taktiež len bielymi koňmi svojich rozsiahlych majetkov, k čomu ich donútili politici KDH.

Vážení čitatelia, projektujte a fakturujte členom ponovembrových vlád a parlamentov, veď Slovensko potrebuje strašne veľa zmien k lepšiemu. Projektujte a fakturujte úžerníkom zo Svetovej banky a Medzinárodného menového fondu, aby skončili s tyranmi robiacich cez ekonomiku pokusy na slovenskom národe a odškodnili obete týchto zverstiev. Projektujte a fakturujte pobehajom zo spolku Ľudia proti rasizmu, ako aj Jeho Rómskemu Blahorodiu – Sergejovi Danilovi, že skutočných fašistov majú hľadať nielen v ponovembrových vládach a parlamentoch, ale aj vo Svetovej banke a Medzinárodnom menovom fonde. Ako aj to, že tu existuje aj povojnový židovský fašizmus, ktorý je mnohokrát nebezpečnejší pre demokraciu a väčšinu slovenských občanov, ako je zakomponovaný údajný nepriateľ demokracie – Slovenská pospolitosť v niektorých hlavách našich politikov.

Dozvieme sa niekedy, ako v skutočnosti vyzerá projekt vypracovaný sionisticko-židovskými krvilačnými úžerníckymi šelmami zo Svetovej banky a ako aj bez koncentračných táborov a plynových komôr sa dá likvidovať starých, bezbranných, telesne a zdravotne postihnutých slovenských občanov o ktorých sa celodenne stará 51 000 opatrovateľov?

Ako je to možné, že tento projekt si osvojili nielen pravicoví tyrani z SDKÚ-DS, KDH, SMK, ANO, ale aj komunisti zo Smeru-tzv. sociálnej demokracie a z ĽS-HZDS a SNS, ktorí o sebe drzo a cynicky tvrdia, že sú národné a sociálne politické subjekty? Mohli takýchto tyranov cez ekonomiku likvidujúcich vlastných spoluobčanov, skutočne porodiť slovenské ženy – matky?

Čo sa deje s blogoviskom Pravda?

15.10.2023

Takmer týždeň sa snažím prihlásiť na môj blog realista1 a vyzerá to tak, že systém je preťažený a prihlásiť sa nie je možné, a keď sa mi konečne podarilo prihlásiť, tak bohužiaľ nie na môj nový blog, ale na starý blog filozof52. PS Pokúšal som sa napísať správu administrátorovi, že aký mám problém, ale systém ma upozornil, že moja správa administrátorovi [...]

Exminister Naď, veľké zemetrasenie na východe by bolo, ak by voľby vyhrali Vaši modrí idioti!

10.10.2023

Na úkor včerajšieho zemetrasenia na Východnom Slovensku si nemiestne zažartoval exminister Naď! K jeho žartu mu ľudia odkázali stručne a jasne: Je to úbohé a trápne. Viac sa o tom dozviete z tohto zdroja Exminister-Nad-prestrelil–Nemiestne-zarty-o-zemetraseni-na-vychode Pán Naď, ste úbožiak, ktorý sa nedokáže zmieriť s tým, že jeho polit. strana nevyhrala [...]

Ruská armáda je garantom stability, tvrdí Putin

23.02.2023

Zajtra bude 1. výročie Putinovej vojny na Ukrajine. Nechcel by som sa zajtra nachádzať na Ukrajine (na ktoromkoľvek mieste), obzvlášť nie v Kyjeve. Dnes ruský prezident označil ruskú armádu za garanta národnej bezpečnosti a prisľúbil zvýšenie vojenskej výroby. (TASR o tom informuje podľa správy agentúry AFP). „Moderná a účinná armáda sú zárukou bezpečnosti a [...]

izrael, hamas, zbrane

Hamas zloží zbrane, ak vznikne palestínsky štát, povedal predstaviteľ hnutia

25.04.2024 09:16

Hnutie Hamas vládne od roku 2007 v Pásme Gazy.

Jemen, USS Carney

Loď v Červenom mori zostrelila raketu, k útoku sa prihlásili húsíovia

25.04.2024 08:40

Vypálená raketa pravdepodobne mierila na loď MV Yorktown plaviacu sa pod americkou vlajkou.

súdne pojednávanie, Mikuláš Černák

Zvrat v prípade Černáka. V miestnosti bol len pár minút, rozhodovať o jeho prepustení sa dnes nebude

25.04.2024 08:00, aktualizované: 09:06

Kedy sa dozvieme verdikt, zatiaľ nie je známe. V prípade ešte stále pribúdajú návrhy na doplnenie dokazovania a procesné strany ich môžu podať aj počas pojednávania.

vojna na Ukrajine, Charkov

Poľsko chce poslať Ukrajincov domov bojovať. Podľa ministra sú Poliaci pobúrení, keď vidia mladých z Ukrajiny vysedávať v ich kaviarňach

25.04.2024 06:24

Poľsko je pripravené pomôcť Ukrajine pri návrate mužov vo vojenskom veku, uviedol poľský minister obrany.

filozof52

Píšem o tom, čo prináša život...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 251
Celková čítanosť: 247808x
Priemerná čítanosť článkov: 987x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy