Založ si blog

V ústave pamäti národa ŠTB iba malé ryby

2582091-svedectvi-o-svobode-ikonaIstý čas sa v médiách objavovali správy, že Putin bol členom KGB. Veľmi dobre a aktívne som sledoval organizátorov prevratu 1989. Videl som jasne, že Západ mal eminentný záujem ochrániť všetkých zločincov z KSČ a S.T.B. O tých slušnejších a nekompromitovaných komunistov a eštebákov nemal záujem! Tých západ hodil davu na pranier v zoznamoch. Prečo asi západ mal záujem a prečo transformoval do „demokratického režimu“ zločincov z bývalého režimu?

701NEZNANo predsa preto, že jedna základná definícia tajných služieb je: Najspoľahlivejší spolupracovník tajnej služby je ten, na ktorého má tajná služba dôkazy, že je zločinec z bývalého režimu. Len taký západu  umožňuje (vo funkcii bábky) prostredníctvom seba ovládnuť fabriky, banky, regióny, štáty a rozkradnúť ich…

6489MINARIK 1Teda za to, že členovia  KGB a ŠTB sú pri moci ako v Rusku, tak aj u nás môže Západ, ktorý nám zabránil zbaviť moci tých členov komunistických strán a tajných služieb, ktorí niečo spáchali. Tí komunisti, STB-áci, čo nič nepáchali, tí sú predsa pre Západ nepohodlní, nakoľko nie sú vydierateľní. Možno je to prípad Putina, keď sa im tak nepáči.

1259842277264GORBI

Gorbačovová komunistická a KGBácka legitimácia na Západe nikomu nevadí. Prečo asi?

Laco

Čo sa deje s blogoviskom Pravda?

15.10.2023

Takmer týždeň sa snažím prihlásiť na môj blog realista1 a vyzerá to tak, že systém je preťažený a prihlásiť sa nie je možné, a keď sa mi konečne podarilo prihlásiť, tak bohužiaľ nie na môj nový blog, ale na starý blog filozof52. PS Pokúšal som sa napísať správu administrátorovi, že aký mám problém, ale systém ma upozornil, že moja správa administrátorovi [...]

Exminister Naď, veľké zemetrasenie na východe by bolo, ak by voľby vyhrali Vaši modrí idioti!

10.10.2023

Na úkor včerajšieho zemetrasenia na Východnom Slovensku si nemiestne zažartoval exminister Naď! K jeho žartu mu ľudia odkázali stručne a jasne: Je to úbohé a trápne. Viac sa o tom dozviete z tohto zdroja Exminister-Nad-prestrelil–Nemiestne-zarty-o-zemetraseni-na-vychode Pán Naď, ste úbožiak, ktorý sa nedokáže zmieriť s tým, že jeho polit. strana nevyhrala [...]

Ruská armáda je garantom stability, tvrdí Putin

23.02.2023

Zajtra bude 1. výročie Putinovej vojny na Ukrajine. Nechcel by som sa zajtra nachádzať na Ukrajine (na ktoromkoľvek mieste), obzvlášť nie v Kyjeve. Dnes ruský prezident označil ruskú armádu za garanta národnej bezpečnosti a prisľúbil zvýšenie vojenskej výroby. (TASR o tom informuje podľa správy agentúry AFP). „Moderná a účinná armáda sú zárukou bezpečnosti a [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

filozof52

Píšem o tom, čo prináša život...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 251
Celková čítanosť: 247843x
Priemerná čítanosť článkov: 987x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy