Založ si blog

Srbskí fanúšikovia v Bratislave vyčíňajú a my sa nečinne prizeráme!

fanusikovia-hlavna-pochod-crvena-zvezda-belehrad-bratislava-5-8-2010-SITA

Slováci, dokedy toto mienite tolerovať? Je to normálne, čo sa deje, keď sa v našej krajine má odohrať medzinárodný futbalový zápas? Na každom kroku sa hovorí o kríze, že nie sú na nič peniaze (povodne narobili škody za miliardy) a hlavne, že štát dáva peniaze na tisícky policajtov, ktorí dozerajú na nespratných fanúšikov.

Kovovými tyčami napadli srbskí futbaloví výtržníci okoloidúcich v uliciach nočnej Bratislavy. Derby Crvenej Zvezdy so Slovanom ešte nezačalo a policajti už museli riešiť prípady výtržníctva, bitiek či hádzania delobuchov.

Polícia počas včerajšej noci zaznamenala príchod asi 400 srbských fanúšikov. Priaznivci futbalového mužstva Czrvena Zvezda Belehrad sa v čase okolo 11. hodiny večer zhromaždili na Hviezdoslavovom námestí, odkiaľ sa presunuli pred Slovenské národné divadlo.

Ako informoval hovorca bratislavských policajtov František Peczár, na námestí sa Srbi hlučne zabávali, hádzali delobuchy a rušili nočný pokoj. Policajti na miesto poslali hliadky, ktoré sa snažili zabezpečiť poriadok.

Podľa Peczára boli zatiaľ zaznamenané dva vážnejšie incidenty. Nadránom musela polícia zastaviť bitku troch mužov. Jeden z nich bol Srb, druhý Chorvát a tretí Slovák z Banskej Bystrice. Dvaja balkánci mali Bystričana násilím vliecť z centra mesta smerom k Dunaju.

Pri druhej udalosti napadli dvaja fanúšikovia Zvezdy skupinu asi desiatich osôb teleskopickými tyčami. Obaja skončili v policajnej cele.

Občania nebolo by skutočne na čase dotlačiť našich poslancov a Vládu k nejakému rozumnému rozhodnutiu, trebárs, že pokiaľ futbalové kluby nebudú hradiť náklady na takéto zverstva, tak futbalové zápasy sa budú hrať bez prítomnosti fanúšikov. Či vám je skutočne jedno, že kde idú vaše dane? Myslím si, že policajti by sa mali zaoberať mafiou a inými gavnérmi a nie s pár debilnými futbalovými fanúšikmi.

Čo sa deje s blogoviskom Pravda?

15.10.2023

Takmer týždeň sa snažím prihlásiť na môj blog realista1 a vyzerá to tak, že systém je preťažený a prihlásiť sa nie je možné, a keď sa mi konečne podarilo prihlásiť, tak bohužiaľ nie na môj nový blog, ale na starý blog filozof52. PS Pokúšal som sa napísať správu administrátorovi, že aký mám problém, ale systém ma upozornil, že moja správa administrátorovi [...]

Exminister Naď, veľké zemetrasenie na východe by bolo, ak by voľby vyhrali Vaši modrí idioti!

10.10.2023

Na úkor včerajšieho zemetrasenia na Východnom Slovensku si nemiestne zažartoval exminister Naď! K jeho žartu mu ľudia odkázali stručne a jasne: Je to úbohé a trápne. Viac sa o tom dozviete z tohto zdroja Exminister-Nad-prestrelil–Nemiestne-zarty-o-zemetraseni-na-vychode Pán Naď, ste úbožiak, ktorý sa nedokáže zmieriť s tým, že jeho polit. strana nevyhrala [...]

Ruská armáda je garantom stability, tvrdí Putin

23.02.2023

Zajtra bude 1. výročie Putinovej vojny na Ukrajine. Nechcel by som sa zajtra nachádzať na Ukrajine (na ktoromkoľvek mieste), obzvlášť nie v Kyjeve. Dnes ruský prezident označil ruskú armádu za garanta národnej bezpečnosti a prisľúbil zvýšenie vojenskej výroby. (TASR o tom informuje podľa správy agentúry AFP). „Moderná a účinná armáda sú zárukou bezpečnosti a [...]

Maďarsko polícia pobodanie péter baumann

Obeť a dvoch zranených si vyžiadal výbuchu v bytovke v Budapešti

29.03.2024 13:10

Evakuovať museli 50 ľudí.

Putin

Rutte: Vyšetrovanie ruskej propagandistickej siete je veľmi znepokojujúce

29.03.2024 12:54, aktualizované: 13:58

Činnosť proruskej špionážnej siete vyšetruje poľská kontrarozviedka a tiež belgické či české spravodajské služby.

forró, fico, galanta

Tlačila na Forróa vláda? Člen predsedníctva Aliancie: Pellegriniho podporil len predseda, stretnutie s Korčokom zrušil svojvoľne

29.03.2024 12:00

Szabolcs Mózes pre Pravdu uviedol, že ich rozhodnutie Krisztiána Forróa zaskočilo.

Jaroslav Naď

Naď: Najväčšou výzvou pre NATO bude odolať dezinformačným útokom

29.03.2024 11:47

Podľahnutie premysleným kampaniam, na ktoré je podľa štatistík Slovensko náchylné, môže podľa Naďa oslabiť celkovú dôveru v NATO a Alianciu samotnú.

filozof52

Píšem o tom, čo prináša život...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 251
Celková čítanosť: 246262x
Priemerná čítanosť článkov: 981x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy