Založ si blog

Ako to asi často dopadne ak mesto niečo predá za symbolické euro?

Najmä ak sa jedná o veľkú štátnu firmu  a na Slovensku sa tomu hovorí privatizácia, čiže doslovne predaj za 1 euro.

Hlavne veľkí demokrati, ktorí sa z boľševických tričiek vhupli do kadejakých pofiderných, ale hlavne kresťanských strán.

Skutoční demokrati, len čo je pravda. Má to iba tú smolu, že každého nenávidia. Skutoční demokrati sa snažia so svojimi nepriateľmi zbližovať a majú snahu spriateliť sa s nimi, no komunisti niečo také nevedia a ani nikdy niečo také robiť nebudú a preto aj po novembri 89 roku je na Slovensku takmer rovnaký stav, lebo komunisti sú skutočne takmer v každej novovzniknutej strane a za posledných 20 rokov iba poprezliekali stranícke trička a ja už len ľutujem, že som zostal žiť tu v tejto krajine, kde sa v skutočnosti 90 % občanov – hlavne politikov bije po hrudi akí sú oni veľkí kresťania a pritom je to samé farizejstvo a pokrytectvo, kde si navzájom všetci iba závidia.

Mimochodom tu na tomto blogu som už dal článok v ktorom píšem, že ľutujem dodnes, že som nezostal v Škandinávii v 81 roku. (Bolo to v 81 roku a odvtedy sa tu na Slovensku prakticky skutočne nič v zmýšľaní väčšiny obyvateľstva nezmenilo, iba ak to, že sa ešte oveľa viac kradne ako za bývalého režimu, ale už sa tomu moderne hovorí – privatizácia, alebo predaj za 1 euro).

Čo sa deje s blogoviskom Pravda?

15.10.2023

Takmer týždeň sa snažím prihlásiť na môj blog realista1 a vyzerá to tak, že systém je preťažený a prihlásiť sa nie je možné, a keď sa mi konečne podarilo prihlásiť, tak bohužiaľ nie na môj nový blog, ale na starý blog filozof52. PS Pokúšal som sa napísať správu administrátorovi, že aký mám problém, ale systém ma upozornil, že moja správa administrátorovi [...]

Exminister Naď, veľké zemetrasenie na východe by bolo, ak by voľby vyhrali Vaši modrí idioti!

10.10.2023

Na úkor včerajšieho zemetrasenia na Východnom Slovensku si nemiestne zažartoval exminister Naď! K jeho žartu mu ľudia odkázali stručne a jasne: Je to úbohé a trápne. Viac sa o tom dozviete z tohto zdroja Exminister-Nad-prestrelil–Nemiestne-zarty-o-zemetraseni-na-vychode Pán Naď, ste úbožiak, ktorý sa nedokáže zmieriť s tým, že jeho polit. strana nevyhrala [...]

Ruská armáda je garantom stability, tvrdí Putin

23.02.2023

Zajtra bude 1. výročie Putinovej vojny na Ukrajine. Nechcel by som sa zajtra nachádzať na Ukrajine (na ktoromkoľvek mieste), obzvlášť nie v Kyjeve. Dnes ruský prezident označil ruskú armádu za garanta národnej bezpečnosti a prisľúbil zvýšenie vojenskej výroby. (TASR o tom informuje podľa správy agentúry AFP). „Moderná a účinná armáda sú zárukou bezpečnosti a [...]

Milan Olekšák

Taraba odvolal riaditeľa Správy NP Slovenský kras Milana Olekšáka

02.05.2024 10:52

Podľa medializovaných informácií Olekšák odmietol prepúšťať zamestnancov. Tarabovi odkázal, aby začal šetriť znížením počtu štátnych tajomníkov.

Čína, Záplavy, Povodne, Lejaky, záchranári na člne

Počet obetí nešťastia v Číne, kde sa po silných dažďoch prepadla diaľnica, stúpol na 48

02.05.2024 10:39

Čínska štátna televízia CCTV podľa agentúry AFP uviedla, že kolaps bol "prírodnou katastrofou", ku ktorej došlo "pod vplyvom vytrvalého silného dažďa".

študenti, Brezno, Nostalgia

V Brezne sa vrátili desiatky rokov v čase. Okrem socialistického bytu nechýba ani vyšetrovacia miestnosť ŠtB

02.05.2024 10:34

Nostalgia za minulými časmi, ktoré nemuseli byť ideálne, no zato plné pekných spomienok z detstva či mladosti, určite zasiahne nejedného návštevníka breznianskej expozície zo života socializmu.

Europarlament / Europoslanci /

Aké právomoci má Európsky parlament?

02.05.2024 10:30

Ako europarlament svoje právomoci vykonáva a aký vplyv majú jeho rozhodnutia na každodenný život občanov EÚ vrátane Slovenska?

filozof52

Píšem o tom, čo prináša život...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 251
Celková čítanosť: 248379x
Priemerná čítanosť článkov: 990x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy