Založ si blog

Rómom už asi ani obyčajný kôň nechutí, teraz si už trúfli aj na chovnú kobylu

sm-0505-003f-bilbordTB.rw

Policajtov, ktorí čapli páchateľov tohto ohavného činu by mal prezident pozvať na hrad a odovzdať im medaily za mimoriadny čin, lebo je to skutočne zázrak, že sa tým policajtom nič nestalo a že ich Rómovia nezmasakrovali.

L3BpY3R1cmUyL2lfdG9wL3N0b3JhZ2UvMjAxMC82L2tvbmlrLmpwZw==

V Hrabušiciach pri Spišskej Novej Vsi došlo opäť k brutálnemu zabitiu zvieraťa Rómovia rozštvrtili drahú kobylu.

Nie je to tak dávno, čo média priniesli informáciu o chovateľovi dobytka, ktorému zabili jalovicu a odrezali jej nohy. Podobný prípad sa stal aj teraz v spomenutej obci.

Traja páchatelia tam brutálnym spôsobom zabili chovnú plemennú kobylu. Rómovia ju najskôr zabili a potom rozštvrtili. Policajti páchateľov po krátkom čase odhalili a zadržali.

O usmrtení kobyly spočiatku vôbec nikto netušil. Že sa niečo vážne stalo, zistili až policajti pri rutinnej dopravnej kontrole. O štvrť na jednu v noci kontrolovala hliadka Obvodného oddelenia zo Spišských Vlachov osádku motorového vozidla.  Osádku tvorili traja muži vo vozidle favorit. Podľa informácii posádka auta na seba upozornila policajtov sama, keďže auto bolo viditeľne preťažené. Hneď po zastavení začali páchatelia unikať. Policajtov však v aute čakal ešte jeden nepríjemný zážitok. Našli tam usmrtenú kobylu. Polícia následne zistila, o akých páchateľov ide a komu zohavené zviera patrilo.

Páchatelia zrejme ani netušili, akú drahú kobylu ukradli a následné zabili. Priznali sa, že už sa nedokázali pozerať na to, že nemajú čo dať jesť svojim hladným deťom a preto chceli mäso zo zvieraťa zjesť.

Kobyla, ktorej hodnota je až 12-tisíc eur patrila maďarskému chovateľovi a bola na Spiš dovezená, aby ju pripustili ku žrebcovi. Páchateľom za tento ohavný čin hrozia až 3 roky za mrežami.

Čo sa deje s blogoviskom Pravda?

15.10.2023

Takmer týždeň sa snažím prihlásiť na môj blog realista1 a vyzerá to tak, že systém je preťažený a prihlásiť sa nie je možné, a keď sa mi konečne podarilo prihlásiť, tak bohužiaľ nie na môj nový blog, ale na starý blog filozof52. PS Pokúšal som sa napísať správu administrátorovi, že aký mám problém, ale systém ma upozornil, že moja správa administrátorovi [...]

Exminister Naď, veľké zemetrasenie na východe by bolo, ak by voľby vyhrali Vaši modrí idioti!

10.10.2023

Na úkor včerajšieho zemetrasenia na Východnom Slovensku si nemiestne zažartoval exminister Naď! K jeho žartu mu ľudia odkázali stručne a jasne: Je to úbohé a trápne. Viac sa o tom dozviete z tohto zdroja Exminister-Nad-prestrelil–Nemiestne-zarty-o-zemetraseni-na-vychode Pán Naď, ste úbožiak, ktorý sa nedokáže zmieriť s tým, že jeho polit. strana nevyhrala [...]

Ruská armáda je garantom stability, tvrdí Putin

23.02.2023

Zajtra bude 1. výročie Putinovej vojny na Ukrajine. Nechcel by som sa zajtra nachádzať na Ukrajine (na ktoromkoľvek mieste), obzvlášť nie v Kyjeve. Dnes ruský prezident označil ruskú armádu za garanta národnej bezpečnosti a prisľúbil zvýšenie vojenskej výroby. (TASR o tom informuje podľa správy agentúry AFP). „Moderná a účinná armáda sú zárukou bezpečnosti a [...]

vojna na Ukrajine, Kyjev

ONLINE: Bomby padajú na Odesu, Zelenskyj čistil tajnú službu

02.05.2024 06:10

Odesa je častým terčom ruských útokov, tentoraz raketa zasiahla centrum veľkej kuriérskej spoločnosti. Zelenskyj odvolával v tajnej službe.

NATO, Ukrajina

Varovaní pred vojnou s Ruskom pribúda. Myslí si Moskva, že sa jej Západ bojí?

02.05.2024 06:00

Ak bude Rusko na Ukrajine úspešné, nielenže bude mať skúsenejšiu a bojmi preverenú armádu, ale bude aj povzbudené pokračovať v agresii proti susedom.

Sheffield

Britská polícia zadržala tínedžera, ktorý útočil v škole v Sheffielde

01.05.2024 21:49

Polícia uviedla, že chlapec útočil ostrým predmetom - predpokladá sa, že šlo o sklenený črep.

Tank / Gaza /

V Gaze je viac vojnového odpadu než na Ukrajine, tvrdí OSN

01.05.2024 21:31

Pre porovnanie, frontová línia na Ukrajine má dĺžku takmer tisíc kilometrov, Pásmo Gazy 40 kilometrov.

filozof52

Píšem o tom, čo prináša život...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 251
Celková čítanosť: 248354x
Priemerná čítanosť článkov: 989x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy