Založ si blog

Pochod proti homosexualite

Slovensko SR Medzinárodný deò rodina pochod výchova deti

Nehľadiac na protesty občanov proti homosexuálom mi nedá, aby som hneď v úvode nevyjadril svoj názor, že toto je choré a je to veľká zvrátenosť. Nech mi bude ktokoľvek tvrdiť opak, tak mu to nedám za pravdu, lebo ja tvrdím, že aj on je potom chorý, keď tvrdí opak.

V Bratislave niekoľko desiatok ľudí zorganizovalo akciu s názvom „Pochod za ochranu rodiny a zvrchovanosť výchovy detí“ Združenie pre ochranu rodiny.

Účastníci sa po modlitbe v kostole Milosrdných bratov na Námestí SNP vydali krátko po pätnástej hodine do ulíc bratislavského Starého Mesta. Svoje postoje dávali okoloidúcim najavo cez megafón a aj transparentmi, napríklad s nápismi „Homosexuálne partnerstvá = Morálny rozklad spoločnosti“ alebo „My chceme ocka aj mamu“.

Homosexualita je hriech chceme ochrániť záujmy tradičnej rodiny, aby bola prioritou. Neprišli sme preto, aby sme odsúdili homosexuálov. Prišli sme preto, aby sme povedali, že homosexualita je jasný hriech, ktorý je pred Bohom ohavnosťou a že za tento hriech, pokiaľ to tí ľudia budú činiť, je večné peklo, večné zatratenie. (Toľko z vyjadrení protestujúcich občanov.)

Združenie pre ochranu rodiny chce požiadať prezidenta, Národnú radu SR aj vládu o prijatie zákonov na ochranu rodiny a o prijatie zákona, ktorý bude proti perzekúcii za homofóbiu. Homofóbia je termín, ktorý priniesla Európska únia a je to vlastne taký podvod na ľuďoch, lebo je to vyvolaný strach z niečoho, čo skutočne ľudia v srdci necítia. Je to možno strach samotných homosexuálov o svoju prezentáciu vlastného života. Je to možno ich túžba, aby sa presadili vo verejnosti, aby sa prijali zákony, ktoré vlastne budú preferovať ich názor. (Keď nám na Slovensku už nič iné nechýba iba tento zákon, tak nám pán Boh pomáhaj!)

Protestujúci občania homosexuálov neodsudzujú, ale ich ľutujú a že všetci čo prídu o týždeň na pochod Dúhový Pride sa za to budú zodpovedať pred Bohom. Pripravované podujatie gejov a lesieb Dúhový Pride Bratislava 2010 – teda pochod za ľudské práva neheterosexuálnych ľudí, za ich spoločenské a politické zrovnoprávnenie má byť aj prvou oslavou gejsko-lesbickej hrdosti na Slovensku. Uskutoční sa v sobotu 22. mája v centre hlavného mesta. Podľa organizátorov sa na ňom stretnú nielen gejovia, lesby, bi, transgender a intersexuálni ľudia, ale všetci, ktorým nie je ľahostajný koncept ľudských práv a otvorenej spoločnosti.

Skutočne si kladiem otázku: je toto normálne?

Čo sa deje s blogoviskom Pravda?

15.10.2023

Takmer týždeň sa snažím prihlásiť na môj blog realista1 a vyzerá to tak, že systém je preťažený a prihlásiť sa nie je možné, a keď sa mi konečne podarilo prihlásiť, tak bohužiaľ nie na môj nový blog, ale na starý blog filozof52. PS Pokúšal som sa napísať správu administrátorovi, že aký mám problém, ale systém ma upozornil, že moja správa administrátorovi [...]

Exminister Naď, veľké zemetrasenie na východe by bolo, ak by voľby vyhrali Vaši modrí idioti!

10.10.2023

Na úkor včerajšieho zemetrasenia na Východnom Slovensku si nemiestne zažartoval exminister Naď! K jeho žartu mu ľudia odkázali stručne a jasne: Je to úbohé a trápne. Viac sa o tom dozviete z tohto zdroja Exminister-Nad-prestrelil–Nemiestne-zarty-o-zemetraseni-na-vychode Pán Naď, ste úbožiak, ktorý sa nedokáže zmieriť s tým, že jeho polit. strana nevyhrala [...]

Ruská armáda je garantom stability, tvrdí Putin

23.02.2023

Zajtra bude 1. výročie Putinovej vojny na Ukrajine. Nechcel by som sa zajtra nachádzať na Ukrajine (na ktoromkoľvek mieste), obzvlášť nie v Kyjeve. Dnes ruský prezident označil ruskú armádu za garanta národnej bezpečnosti a prisľúbil zvýšenie vojenskej výroby. (TASR o tom informuje podľa správy agentúry AFP). „Moderná a účinná armáda sú zárukou bezpečnosti a [...]

Robert Kaliňák

Krúpa má podozrenie, že Kaliňák koná v záujme cudzích zbrojárskych spoločností

02.05.2024 16:19

Krúpa avizoval, že téma sa možno bude riešiť aj na budúcotýždňovom výbore.

Belgium EU Summit

Všetci nacionalisti sú 'skrytí brexiteri', ničia každú krajinu. Zobuďte sa Európania, odkázal Macron

02.05.2024 16:11

Prieskumy volebných preferencií vo Francúzsku nateraz vedie krajne pravicové Národné združenie.

Nożykova synagóga

V Poľsku zadržali 16-ročného chlapca v súvislosti s podpaľačským útokom na synagógu

02.05.2024 15:34

Motív útoku na jedinú synagógu vo Varšave, ktorá prežila druhú svetovú vojnu, je nejasný. Podozrivý totiž odmietol vypovedať.

vašečka, záborská

Vašečka a Záborská opäť idú proti transrodovým ľuďom. Život im chcú skomplikovať novým zákonom o rodnom čísle

02.05.2024 15:25

Ak zmeny prejdú v navrhovanej podobe, transrodoví ľudia nebudú môcť po absolvovaní tranzície zmeniť svoje rodné číslo tak, aby zodpovedalo ich novému pohlaviu.

filozof52

Píšem o tom, čo prináša život...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 251
Celková čítanosť: 248390x
Priemerná čítanosť článkov: 990x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy