Založ si blog

Pán premiér úsmev prosííííím…

w42_295048_orig

Nepochybujem o tom, že aj našu vládu trápia nebezpečné PCB látky z Chemka v Strážskom, ktoré naďalej strašia Zemplín, no všetko nasvedčuje tomu, že likvidácia nebezpečných polychlórovaných bifenylov (PCB látok) je v nedohľadne. Slovensko sa v poradí už s druhým veľkým projektom vracia na začiatok procesu ich likvidácie.

Mnohí východniari sme čakali, že po rokoch, keď sa iba viedli dlhé rečí o tom, že likvidácia PCB látok je prioritou štátu, takže na Zemplín už konečne prídu odborníci aj s deštrukčnými technológiami. Bohužiaľ všetko je hudbou ďalekej budúcnosti a život pokračuje v starých šľapajach.

Tu na Slovensku skutočne prevláda ten systém, že o všetkom sa iba veľa rokuje, polemizuje a hlavne sa špekuluje na tom ako najskôr s takýmito problémami nemať žiadne starosti.

Už si tu na tom zdevastovanom Východe pripadám ako keby som býval v oblasti Černobyľu kde bol výbuch jadrovej elektrárne. Tam sa riešenia iba naťahovali a naťahovali, len aby sa na všetko zabudlo. Kompetentní ľudia proste kašľu na to, že my Východniari žijeme v nejakom marazme, oni sa majú dobre, tak načo by sa zapodievali takýmito „hlúposťami“.
Laco

Čo sa deje s blogoviskom Pravda?

15.10.2023

Takmer týždeň sa snažím prihlásiť na môj blog realista1 a vyzerá to tak, že systém je preťažený a prihlásiť sa nie je možné, a keď sa mi konečne podarilo prihlásiť, tak bohužiaľ nie na môj nový blog, ale na starý blog filozof52. PS Pokúšal som sa napísať správu administrátorovi, že aký mám problém, ale systém ma upozornil, že moja správa administrátorovi [...]

Exminister Naď, veľké zemetrasenie na východe by bolo, ak by voľby vyhrali Vaši modrí idioti!

10.10.2023

Na úkor včerajšieho zemetrasenia na Východnom Slovensku si nemiestne zažartoval exminister Naď! K jeho žartu mu ľudia odkázali stručne a jasne: Je to úbohé a trápne. Viac sa o tom dozviete z tohto zdroja Exminister-Nad-prestrelil–Nemiestne-zarty-o-zemetraseni-na-vychode Pán Naď, ste úbožiak, ktorý sa nedokáže zmieriť s tým, že jeho polit. strana nevyhrala [...]

Ruská armáda je garantom stability, tvrdí Putin

23.02.2023

Zajtra bude 1. výročie Putinovej vojny na Ukrajine. Nechcel by som sa zajtra nachádzať na Ukrajine (na ktoromkoľvek mieste), obzvlášť nie v Kyjeve. Dnes ruský prezident označil ruskú armádu za garanta národnej bezpečnosti a prisľúbil zvýšenie vojenskej výroby. (TASR o tom informuje podľa správy agentúry AFP). „Moderná a účinná armáda sú zárukou bezpečnosti a [...]

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

polícia oživovanie

VIDEO: Išlo o sekundy. Petržalskí policajti nezaváhali, zachránili život mužovi

25.04.2024 18:00

Policajti sa pristavili pri dopravnej nehode, keď si zrazu všimli na zemi muža v bezvedomí.

jazierko, záhradné jazierko, zima, mráz

SHMÚ: Na celom Slovensku sa v noci môže vyskytnúť prízemný mráz

25.04.2024 17:18

Slovenský hydrometeorologický ústav vydal výstrahu prvého stupňa.

filozof52

Píšem o tom, čo prináša život...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 251
Celková čítanosť: 247836x
Priemerná čítanosť článkov: 987x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy