Založ si blog

Ženy: nikdy nepochopíte mužov, lebo ste ženy.

Nejdem do detailov rozpitvávať metódu Darwinovej teórie, ani vznik Homo sapiens sapiens, ani metódu o biblickom stvorení muža a ženy. Tie teraz nechám na pokoji. Jednou vetou povedané: nebudem sa týmto odborníkom miešať do ich remesla. No prírodu a jej zákony hádam posúdiť môžem.

Z vlastných a dlhoročných skúsenosti si dovolím tvrdiť, že ženy sa nikdy nedokážu dopátrať pravdy o tom prečo ich podvádzajú ich manželské polovičky. Príroda, tá sa oklamať nedá a takisto aj prirodzeným pudom je veľmi ťažké odolať. Ako nedokážeme rozkázať vetru ani dažďu, tak by sa aj ženy mali zmieriť s tým, že ich muži „slintajú“ po iných ženách, a hlavne ženách krajších.

Kým sa v historických dobách viedli vojny v ktorých milióny zdravých mužov padlo  kvôli hlúpym rozhodnutiam svojich panovníkov, tak ženy tých padlých mužov ani nemali čas zaoberať sa nejakou žiarlivosťou, ba dokonca mnohé boli rady, keď sa našiel taký chlap, ktorý obhospodáril nie len ich role, ale „aj ich malé záhradky“.

Teraz mnohé ženy už od prvých chvíľ manželského spolunažívania žiarlia a podozrievajú svojich mužíčkov, že im behajú aj za inými sukňami. Keby sme sa my muži správali tak, ako je to v zvieracej ríši, tak by sme sa veľmi skoro vyvraždili a mnohé ženy by boli rady, že ich obhospodaruje jeden a ten samí muž.

Nepochybujem o tom, že mnohí zareagujú protestom kresťanských zákonov a manželskou vernosťou, či prísahou. No tým odkazujem, že dodržať sa to dá, ale vyžaduje si to veľa odriekania od pokušení, ktoré vy ženy samé vytvárate. Takže jednoducho povedané proti vetru sa močiť dá, ale jednoznačne budete celé omočené.

Myslím si, že je to úplne normálne a prirodzené, že ak človek a hlavne zdravý chlap vidí  peknú a mladú ženu, tak si ani nedokáže odpustiť nejaké komentáre k jej postave, k očiam, či celkovému vzhľadu. Dovolím si tvrdiť, že okrem čerstvo (až po uši) zaľúbených novomanželov a zopár pod papučových mužov – by takto reagovali všetci muži.

No najskôr bude pes zakopaný túto: som takmer stopercentne presvedčený o tom, že za tým všetkým treba hľadať ženskú závisť.

Laco

Čo sa deje s blogoviskom Pravda?

15.10.2023

Takmer týždeň sa snažím prihlásiť na môj blog realista1 a vyzerá to tak, že systém je preťažený a prihlásiť sa nie je možné, a keď sa mi konečne podarilo prihlásiť, tak bohužiaľ nie na môj nový blog, ale na starý blog filozof52. PS Pokúšal som sa napísať správu administrátorovi, že aký mám problém, ale systém ma upozornil, že moja správa administrátorovi [...]

Exminister Naď, veľké zemetrasenie na východe by bolo, ak by voľby vyhrali Vaši modrí idioti!

10.10.2023

Na úkor včerajšieho zemetrasenia na Východnom Slovensku si nemiestne zažartoval exminister Naď! K jeho žartu mu ľudia odkázali stručne a jasne: Je to úbohé a trápne. Viac sa o tom dozviete z tohto zdroja Exminister-Nad-prestrelil–Nemiestne-zarty-o-zemetraseni-na-vychode Pán Naď, ste úbožiak, ktorý sa nedokáže zmieriť s tým, že jeho polit. strana nevyhrala [...]

Ruská armáda je garantom stability, tvrdí Putin

23.02.2023

Zajtra bude 1. výročie Putinovej vojny na Ukrajine. Nechcel by som sa zajtra nachádzať na Ukrajine (na ktoromkoľvek mieste), obzvlášť nie v Kyjeve. Dnes ruský prezident označil ruskú armádu za garanta národnej bezpečnosti a prisľúbil zvýšenie vojenskej výroby. (TASR o tom informuje podľa správy agentúry AFP). „Moderná a účinná armáda sú zárukou bezpečnosti a [...]

Fabrika Kia - Teplička nad Váhom

Vláda chce zaplátať migrantmi zo Strednej Ázie dieru na trhu práce. Ako útok v Moskve zmení tento zámer?

29.03.2024 08:00

Po tom, čo skupina teroristov pôvodom z Tadžikistanu zabila v Moskve 139 ľudí, sa slovenské zložky rozhodli posilniť bezpečnostné opatrenia

Rusko, Ukrajina

ONLINE: Masívny útok opäť cielil na ukrajinskú energetiku. Poliaci poslali do vzduchu lietadlá

29.03.2024 07:45, aktualizované: 08:14

Rusko masívne útočí na ukrajinskú energetiku, ktorá je v zložitej situácii. Keď Rusi spúšťajú útoky, Poliaci posielajú do vzduchu lietadlá.

Joe Biden, Barack Obama

Štyria prezidenti v New Yorku. Biden s Obamom a Clintonom zozbierali 25 miliónov USD, Trump bol na pohrebe policajta

29.03.2024 07:11

Americká prezidentská kampaň vo štvrtok večer dostala do New Yorku štyroch amerických prezidentov.

Nehoda, ilustračná, sklo

Autobus s desiatkami cestujúcich sa prevrátil na nemeckej diaľnici

29.03.2024 06:38

Autobus s približne 60 cestujúcimi havaroval vo štvrtok večer na diaľnici v západnom Nemecku, zranenia utrpelo vyše 20 ľudí, informovala DPA.

filozof52

Píšem o tom, čo prináša život...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 251
Celková čítanosť: 246245x
Priemerná čítanosť článkov: 981x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy