Založ si blog

To skutočne všetkých Slovákov majú za primitívnych volov?

Neuvádzam tu meno poslanca, ktorý mi leží v žalúdku, lebo tým by som mu ešte viac nahnal zopár desiatok hlasov, hlavne tých pripečených voličov, ktorí ho najviac obdivujú práve kvôli jeho vulgárnosti. Som však presvedčený o tom, že ak tu uvediem pokutu 166 eur poslancovi v NR SR tak už je hádam každému zrejme, že o ktorého poslanca sa jedná.

Či je Mikloško naozaj ako človek škaredý, tak to skutočne neviem posúdiť, lebo mne sa páčia ženy, ale dovolím si tvrdiť, že ak by v materských školách boli vyvesené fotografie poslanca, (ktorému teraz „neviem prísť na meno“), tak som presvedčený o tom, že učiteľky by v týchto škôlkach mali poriadne veľa práce so škôlkarmi aby ich donútili k poludňajšiemu spánku. slotalb5

Vulgárny poslanec doručil do parlamentu stanovisko k vyjadreniam na adresu nezaradeného poslanca Františka Mikloška, ku ktorému ho vyzval mandátový a imunitný výbor. (Tí z vás, čo nevedia o čom je reč, tak tento poslanec Mikloška na marcovom rokovaní parlamentu nazval diablovým synom a označil ho za mentálne retardovaného). Tento „nemenovaný poslanec“  kričal na schôdzi po Mikloškovi:

// „Mikloško, ty si jeden diablov syn, hnusný, odporný, my ti to prepáčime, lebo ťa berieme ako mentálne retardovaného,“ vyhlásil vtedy v emóciami nabitej rozprave.

V stanovisku, o ktorom informovala televízia Markíza v hlavnej spravodajskej relácii, sa tento „nemenovaný“ poslanec obhajuje tým, že „slovo hnusný znamená tiež škaredý a ja si myslím, že poslanec Mikloško je naozaj ako človek škaredý. V kontexte synonyma satan a diabol, pokušiteľ, pretože zjavne provokoval klamstvami. Slovo odporný významovo zodpovedá slovu vyvolávajúci vnútorný a postojovo hodnotový odpor. O mentálnej retardácii som hovoril v smere k poslancovi Mikloškovi v tom zmysle, že nie je mentálne schopný hovoriť k programu schôdze. Či je jeho psychiatrická diagnóza mentálna retardácia z pohľadu medicínskeho, to by som si nedovolil sám posúdiť. Jeho svojprávnosť môže posúdiť len súdny znalec, resp. dvaja.“ (Vzhľadom k tomu, že ten poslanec sa na mnohých rokovaniach parlamentu nezúčastňoval, tak aj na tomto musel mať v krvi minimálne dve promile alkoholu, lebo inak si ani neviem predstaviť, žeby sa odvážil niečo také na svojho kolegu vykričať.)

Mandátový a imunitný výbor mal podľa KDH, ktoré konanie navrhlo, „nemenovaného“ poslanca zaviazať, aby sa ospravedlnil. V prípade, že tak neurobí, navrhujú pokutu 166 eur. Parlamentné voľby sú o tri týždne. Presne toľko zostáva šéfke výboru Renáte Zmajkovičovej (Smer), aby zvolala poslancov na schôdzu a rozhodla o osude tohto vulgárneho primitíva.

Je toto skutočne normálne, čo sa deje v našom parlamente? A, čo je to pre toho, čo mu už ani na meno neviem prísť 166 eur? Veď pre neho je to ako pre mňa 20 centov.

Čo sa deje s blogoviskom Pravda?

15.10.2023

Takmer týždeň sa snažím prihlásiť na môj blog realista1 a vyzerá to tak, že systém je preťažený a prihlásiť sa nie je možné, a keď sa mi konečne podarilo prihlásiť, tak bohužiaľ nie na môj nový blog, ale na starý blog filozof52. PS Pokúšal som sa napísať správu administrátorovi, že aký mám problém, ale systém ma upozornil, že moja správa administrátorovi [...]

Exminister Naď, veľké zemetrasenie na východe by bolo, ak by voľby vyhrali Vaši modrí idioti!

10.10.2023

Na úkor včerajšieho zemetrasenia na Východnom Slovensku si nemiestne zažartoval exminister Naď! K jeho žartu mu ľudia odkázali stručne a jasne: Je to úbohé a trápne. Viac sa o tom dozviete z tohto zdroja Exminister-Nad-prestrelil–Nemiestne-zarty-o-zemetraseni-na-vychode Pán Naď, ste úbožiak, ktorý sa nedokáže zmieriť s tým, že jeho polit. strana nevyhrala [...]

Ruská armáda je garantom stability, tvrdí Putin

23.02.2023

Zajtra bude 1. výročie Putinovej vojny na Ukrajine. Nechcel by som sa zajtra nachádzať na Ukrajine (na ktoromkoľvek mieste), obzvlášť nie v Kyjeve. Dnes ruský prezident označil ruskú armádu za garanta národnej bezpečnosti a prisľúbil zvýšenie vojenskej výroby. (TASR o tom informuje podľa správy agentúry AFP). „Moderná a účinná armáda sú zárukou bezpečnosti a [...]

Európska únia / EÚ / Brusel /

Hrabko: EÚ nemôže meniť eurofondy podľa výsledkov parlamentných volieb

20.04.2024 07:52

List KDH do Bruselu, ktorý žiada, aby občania Slovenska neboli trestaní odobraním eurofondov, považuje publicista za posolstvo dovnútra štátu.

vojna na Ukrajine, Charkov

ONLINE: Chcú Rusi obsadiť Charkov? Lavrov naznačil, že by tvoril 'sanitárnu zónu' okolo Ruska

20.04.2024 07:35

Ruský záujem o Charkov môže súvisieť s vytvorením "sanitárnej zóny" okolo ruských obcí, aby boli mimo dostrelu ukrajinskej armády.

archeológovia, Kremnička, Banská Bystrica

Unikát na Slovensku aj v okolitých štátoch: Miesto brutálnych popráv skúmajú archeológovia

20.04.2024 07:00

V lokalite krvavého masakru ide o novátorský počin slovenskej archeológie. V banskobystrickej časti Kremnička odštartovali výskum na mieste masových popráv.

filozof52

Píšem o tom, čo prináša život...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 251
Celková čítanosť: 247474x
Priemerná čítanosť článkov: 986x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy