Založ si blog

Slota nebýval na koaličných rokovaniach vždy triezvy

meciar_tasr-r385

Chcem zachovať istú úctu voči šedinám pána Mečiara, ale nedokážem mlčať ak vidím tie jeho ostré výpady voči pánovi Slotovi. (Aj napriek tomu, že možno sa mi obráti chrbtom môj priateľ, ktorý je jedným z kandidátov na predvolebnej kandidátke HZDS – ĽS, tak takto verejne vyjadrujem, že takáto politika pána Mečiara je iba obyčajným hádzaním, čo najväčšej špiny na svojho konkurenta v predvolebných kortešačkách). Pán Mečiar týmto spôsobom iba verejnosti jednoznačne dáva najavo, že v predvolebnom boji sa nezastaví pred ničím!

Za posledné dva mesiace v médiách sme zo strany pána Mečiara nezaznamenali nič iné iba takéto titulky: Mečiar so Slotom si momentálne nevedia prísť na meno, urážajú sa cez médiá.

HZDS a SNS sa stavajú do predvolebných pozícií, kritizujú sa. Keď stoja pri sebe , nehádajú sa.

Alebo: Vladimír Mečiar o „triezvosti“ Jána Slotu. (A to som uviedol iba tri z minimálne ďalších desiatich titulkov – podobných tým predchádzajúcim.)

Predseda Slovenskej národnej strany (SNS) Ján Slota nebýval podľa predsedu ĽS-HZDS Vladimíra Mečiara na koaličných rokovaniach vždy triezvy.

„Negeneralizujem, že vždy. Súčasne, ak chcete mať kvalifikované rozhodnutie, také rozhodnutie môžete prijímať, len keď ste triezvy. Ak chcete mať rozhodovanie v politike, tak musíte mať jasno, že aj váš partner vie, o čom hovoríte.

Že to nie je zamerané len na jednu tému alebo jednostranne na oblasti, ktoré nie sú predmetom rokovania,“ povedal Mečiar v rozhovore pre agentúru SITA. (Pokiaľ by pán Mečiar s týmito argumentmi vyrukoval pred médiami minimálne pred pol rokom, tak sám by som ho za to ešte aj pochválil, ale teraz, keď už roky celý národ vedel, že Slota bol málo kedy triezvy, tak to je už skutočne neskoro o tom kikiríkať.)

Podľa Mečiara keď v koalícii rokovali o niektorých odborných veciach, dochádzalo k polemikám. „Ján Slota namietal, že načo to študujem, že ešte žiadny návrh zákona nečítal a je tu. Pokiaľ ide o jednostranné zameranie, to u Jána Slotu je. To je antimaďarizmus ako jediná téma. Teraz sa pridáva taký istý tlak proti Rómom.

Väčšinou verbálne silové, fakticky žiadne riešenie,“ dodal Mečiar. Podľa neho veľa vecí v koalícii zostávalo na ňom a premiérovi Robertovi Ficovi.

Čo sa deje s blogoviskom Pravda?

15.10.2023

Takmer týždeň sa snažím prihlásiť na môj blog realista1 a vyzerá to tak, že systém je preťažený a prihlásiť sa nie je možné, a keď sa mi konečne podarilo prihlásiť, tak bohužiaľ nie na môj nový blog, ale na starý blog filozof52. PS Pokúšal som sa napísať správu administrátorovi, že aký mám problém, ale systém ma upozornil, že moja správa administrátorovi [...]

Exminister Naď, veľké zemetrasenie na východe by bolo, ak by voľby vyhrali Vaši modrí idioti!

10.10.2023

Na úkor včerajšieho zemetrasenia na Východnom Slovensku si nemiestne zažartoval exminister Naď! K jeho žartu mu ľudia odkázali stručne a jasne: Je to úbohé a trápne. Viac sa o tom dozviete z tohto zdroja Exminister-Nad-prestrelil–Nemiestne-zarty-o-zemetraseni-na-vychode Pán Naď, ste úbožiak, ktorý sa nedokáže zmieriť s tým, že jeho polit. strana nevyhrala [...]

Ruská armáda je garantom stability, tvrdí Putin

23.02.2023

Zajtra bude 1. výročie Putinovej vojny na Ukrajine. Nechcel by som sa zajtra nachádzať na Ukrajine (na ktoromkoľvek mieste), obzvlášť nie v Kyjeve. Dnes ruský prezident označil ruskú armádu za garanta národnej bezpečnosti a prisľúbil zvýšenie vojenskej výroby. (TASR o tom informuje podľa správy agentúry AFP). „Moderná a účinná armáda sú zárukou bezpečnosti a [...]

trump

Ďalší útok na Kapitol? Výsledky volieb uznám, len ak budú čestné, uviedol Trump

02.05.2024 21:52

Podobné slová použil aj v rokoch 2016 a 2020.

Miloš Vučevič

Smer Moskva. Srbský parlament potvrdil novú vládu, na niektorých ministrov sú uvalené sankcie

02.05.2024 21:19

Vučevičovu vládu po búrlivej dvojdňovej rozprave podporilo 152 z 250 poslancov.

SR Bratislava PS protivládny protest BAX

Proti zásahom do RTVS a druhého piliera protestovali v Bratislave tisíce ľudí

02.05.2024 20:17, aktualizované: 21:30

Protest zorganizovalo len opozičné hnutie Progresívne Slovensko.

radev

NATO znepokojujú škodlivé aktivity Ruska v Česku a ďalších štátoch. Slovensko chýba

02.05.2024 19:44

Ruské škodlivé aktivity podľa NATO spočívajú v sabotážach, dezinformačných kampaniach, násilných činoch či kybernetických útokoch.

filozof52

Píšem o tom, čo prináša život...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 251
Celková čítanosť: 248403x
Priemerná čítanosť článkov: 990x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy