Založ si blog

Nedajme Roháče a Tatry na spôsob alpskej zbohatlíckej chátry

2148824OBCANIA

Čím ďalej, tým viac pribúda takých Slovákov, ktorí si už nemôžu dovoliť navštíviť Vysoké Tatry, lebo im ich rodinný rozpočet niečo také jednoducho nedovolí. Na naše „veľhory“ sa už môžu pozrieť iba tak v televízii, alebo v časopisoch prostredníctvom dokumentárnych záberov.

Vďaka holubičiemu národu prišlo zopár nenažrancov k horibilným ziskom a teraz si títo rýchlo zbohatlíci (o ktorých iba Boh vie ako k tým majetkom prišli) zmysleli, že si svojou zonáciou  rozparcirujú a vyrúbu hádam štvrtinu našich veľhôr. Ich vôbec netrápi to, že Tatry už aj tak veľa vytrpeli a ešte aj trpia vďaka živelným pohromám a nespratným turistom, ale hlavná vec, že budú mať postavené rekreačné zariadenia a lyžiarske vleky v štýle rakúskych, či francúzskych Álp. No ich netrápi ani znační rozdiel vo veľkosti týchto horských gigantov. Veď naše Tatry v porovnaní s Alpami si môžeme predstaviť, tak ako keby sme si priložili pingpongovú loptičku k futbalovej lopte.

Milí Slováci, nie je vylúčené, že máte ešte poslednú možnosť a príležitosť takémuto barbarstvu predísť a to takým spôsobom, že terajších aktivistov podporíte v ich úsilí za nedotknutosť Vysokých Tatier. Nie je totiž dobrá muzika, bez podpory publika a tobôž už nie razantnejšia politika.

Laco

Čo sa deje s blogoviskom Pravda?

15.10.2023

Takmer týždeň sa snažím prihlásiť na môj blog realista1 a vyzerá to tak, že systém je preťažený a prihlásiť sa nie je možné, a keď sa mi konečne podarilo prihlásiť, tak bohužiaľ nie na môj nový blog, ale na starý blog filozof52. PS Pokúšal som sa napísať správu administrátorovi, že aký mám problém, ale systém ma upozornil, že moja správa administrátorovi [...]

Exminister Naď, veľké zemetrasenie na východe by bolo, ak by voľby vyhrali Vaši modrí idioti!

10.10.2023

Na úkor včerajšieho zemetrasenia na Východnom Slovensku si nemiestne zažartoval exminister Naď! K jeho žartu mu ľudia odkázali stručne a jasne: Je to úbohé a trápne. Viac sa o tom dozviete z tohto zdroja Exminister-Nad-prestrelil–Nemiestne-zarty-o-zemetraseni-na-vychode Pán Naď, ste úbožiak, ktorý sa nedokáže zmieriť s tým, že jeho polit. strana nevyhrala [...]

Ruská armáda je garantom stability, tvrdí Putin

23.02.2023

Zajtra bude 1. výročie Putinovej vojny na Ukrajine. Nechcel by som sa zajtra nachádzať na Ukrajine (na ktoromkoľvek mieste), obzvlášť nie v Kyjeve. Dnes ruský prezident označil ruskú armádu za garanta národnej bezpečnosti a prisľúbil zvýšenie vojenskej výroby. (TASR o tom informuje podľa správy agentúry AFP). „Moderná a účinná armáda sú zárukou bezpečnosti a [...]

Ukrajina

Ukrajina aj Izrael. Zvládla by EÚ dva konflikty?

19.04.2024 06:00

Pre Ukrajinu hľadajú protivzdušnú obranu, na Blízkom východe chcú zabrániť stupňovaniu napätia. Na tom sa zhodli lídri krajín EÚ.

Fokker3128

Kiska lietal špeciálom do Popradu, Pellegrini na operu. Hodina letu stojí tisíce, aké sú pravidlá využívania vládnej flotily?

19.04.2024 06:00

Cestovanie kamkoľvek, bez udania dôvodu a zadarmo, účet totiž platí štátna kasa

Irán, armáda

Explózie v Iráne. Predstavitelia USA uviedli, že je to izraelská odveta, strany konflliktu zatiaľ mlčia

19.04.2024 05:45

Izrael v noci na piatok zaútočil na Irán ako odvetu za jeho úder, uviedli pre americké médiá nemenovaní predstavitelia USA.

Trump

Porota, ktorá rozhodne o Trumpovi v historickom procese, je už kompletná

18.04.2024 23:26

Porota sa vyberala zo stoviek potenciálnych členov na základe série otázok, ktoré majú zaručiť, že sa budú rozhodovať nestranne.

filozof52

Píšem o tom, čo prináša život...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 251
Celková čítanosť: 247426x
Priemerná čítanosť článkov: 986x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy